Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Takhle se zapomíná na německý krach na MS: dovolená plná erotiky!

Autor: sjs

Nelze se mu divit, že je stále tak zamilovaný. Fotbalový brankář Německa Kevin Trapp už několik dní zahání smutek z vyřazení na MS, kdy jeho tým skončil už v základní skupině. Zapomíná se mu lehce, když má po boku překrásnou modelku Izabel Goulart, se kterou dovádí na řeckém ostrově Mykonos.

Pohoda, klídek, sluníčko a hlavně sexy společnost. Gólman Kevin Trapp se po výbuchu na MS ve fotbale neutápí v žalu, ale užívá si pohodu u Středozemního moře, kde mu dělá společnost modelka specializující se na předvádění spodního prádla Izabel Goulart. Dokonalá prdelka, bříško i hrudník usměvavé slečny jsou lék na všechen žal.

A jdeme se osvěžit
A jdeme se osvěžit

Milionář chytající za klub Paris Saint-Germain, si se svou láskou na plážích řeckého ostrůvku Mykonos užívá, co to jen jde. Kromě opalování spolu hrají míčové sporty a Kevin nechává svou něžnou polovičku jako správný gentleman často i vyhrávat.

Když už mají dost sportování, chodí se pomuchlovat do vln, kde se líbají nad hladinou a osahávají se pod ní. Jiskří to mezi nimi i na suchu. Izabel se neustále tulí ke Kevinovi a zahrnuje ho polibky. Ostatní dovolenkáři jim mohou tuhle vroucí lásku závidět.

Témata:  ŘeckomodelkadovolenásexyTrappVIPsportmykonos