Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenistka Cibulková ukázala to nejcennější: Předek i zadek bez studu!

Autor: ps

Wimbledon jí přihrál nejlepší letošní výplatu, tak se rozjela utratit eura na ostrůvek Île Sainte-Marguerite nedaleko francouzského města Cannes. Slovenská tenistka Dominika Cibulková (29) rozhazovala za jachtu i značkové plavky, které ukázala v plné parádě!

Na anglickém grandslamu měla Cibulková nakročeno hodně vysoko. Zápasy v All England Clubu jí vycházely jako na žádném jiném turnaji v sezoně. Stopku jí vystavila až ve čtvrtfinále Lotyška Jelena Ostapenková, přesto může být sympatická Slovenka s konečným výsledkem spokojena.

Kromě skoku ve světovém žebříčku na 26. místo si polepšila finančně o 8,6 milionu korun. Tedy o jednou tolik, co letos stačila vypinkat! Po náročných dvou týdnech dřiny je potřeba dát tělu dovolenou, tak vyrazila s manželem na romantický ostrov Île Sainte-Marguerite.

A jak je u rozverné blondýnky zvykem, vůbec se toho nebála. Ukázala sexy pózy na lodi, při nichž se mužům tají dech. Jedna fotka zepředu, druhá zezadu, pěkně zvěčnit to, na co může být Dominika náležitě hrdá. „Další krok bude, zahodit plavky,“ nestyděl se komentovat snímek jeden z vášnivých fanoušků. A že jich na sociálních sítích má…

Výhledy byly na lodi neuvěřitelné.
Výhledy byly na lodi neuvěřitelné.