Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd exkluzivně pro Blesk: Já Ronalda nevítám

Autor: nem

Gigantický nákup za 2,6 miliardy! Kolosální událost! Celá Itálie včera třeštila kvůli nástupu Cristiana Rodalda (33) do Juventusu Turín a jeho viceprezident Pavel Nedvěd (45) u toho nebyl!

Předávání dresu megahvězdě s nástupním ročním platem 780 milionů korun. Blesky fotoaparátů šlehaly do tváří Ronalada a »uvítacího výboru« složeného z majitele turínského klubu Agnelliho, generáního direktora Marotty a sportovního ředitele Paraticiho. »Grande Paolo« chyběl. Jak to?

„Já Ronalda nevítám,“ pronesl Pavel Nedvěd exkluzivně Blesku do telefonu a s šibalským úsměvem po chvilce dodal: „Protože jsem pryč.“ Hlas nejlepšího českého fotbalisty všech dob zněl z Floridy, kde si s rodinou užil dovolenou. „Jsem v Americe a zůstávám, protože tady od dvaadvacátého hrajeme čtyři přáteláky. Pracuju na jejich přípravě, nemělo cenu se vracet,“ vysvětlil Pavel prozaicky, proč Cristianovi netřásl pravicí při bombastické show v metropoli Piemontu. „Samozřejmě, že Ronalda vítám. Jsem si naprosto jistý, že s ním budeme silnější ve všech soutěžích. Ano, znamená to i Ligu mistrů, kde jsme za poslední tři roky byli dvakrát ve finále,“ pronesl Pavel Nedvěd jednoznačně.

A to je právě to, oč obří organizaci »Juve« běží. Zisk nejprestižnější trofeje Starého kontinetu jí totiž uniká už předlouhých dvaadvacet let. To je ten motiv, na který mnohoznačně náražel Cristiano Ronaldo při včerejší tiskovce výrokem: „Přišel jsem vítězit s Bianconeri. Přišel jsem pomoci Juventusu přepsat historii.“ Tak pravil plejer, který Champions Legue vyhrál pětkrát a dal v ní 102 gólů...

Fotbalista Pavel Nedvěd (46): Krach manželství! Teď randí s blondýnkou Luckou (23) »

Cristiano Ronaldo jako nová hvězda italského Juventusu
Cristiano Ronaldo jako nová hvězda italského Juventusu