Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Srdcervoucí vzkaz vdovy po hokejistovi Burdovi (†45): Tatínku, budeme jako ty!

Autor: top

Srdce jí krvácí. Náhle ztratila milovaného manžela, zůstala sama na dvě děti. „Neskutečně to bolí,“ otevřela své nitro Karin Burdová, vdova po hokejistovi Václavu Burdovi (†45), který v pondělí zahynul při autonehodě.

Nad tragickou smrtí férového chlapa s dobrým srdcem a prvotřídního hokejového odborníka, který po konci kariéry vyhledával mladé talenty pro NHL, truchlí kolegové z branže, bývalí spoluhráči, ale ze všeho nejvíc samozřejmě rodina.

Manželka Karin a synek s dcerkou, žáci základní školy, kteří místo prázdninových radovánek prožívají s maminkou nepopsatelný smutek. Právě jejich jménem paní Burdová napsala dojemný vzkaz na sociální síti, který vhání slzy do očí.

„Tatínku, určitě jsi ve VIP části nebíčka, protože jsi ten nejlepší a nejskvělejší človíček! Neskutečně to bolí, chybíš tak moc, ale my se vynasnažíme jít dál a dělat Ti radost. Vynasnažíme se být tak skvělí, čestní, spravedliví a pracovití jako jsi byl Ty! Budeme se učit tu pitomou angličtinu,“ napsala Karin.

Její muž, bývalý reprezentant a dlouholetý bek pražské Sparty, krátce po nedělní půlnoci nepřežil čelní střet s kamionem, když za volantem svého passata vyjel do protisměru. Nejspíš usnul. „Všem lidičkám, kteří nám v těchto dnech pomáhají, jsou s námi a podporují nás, strašně moc a moc děkujeme a prosíme je, aby odpočívali, nepřeceňovali své síly a byli šťastní a zdraví,“ varuje Karin všechny, aby se jim nestalo něco podobného. Bohužel, milujícího manžela a tatínka už jí nikdo nevrátí...

Burda nepřežil srážku s kamionem.
Burda nepřežil srážku s kamionem.