Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svět zírá! Dimitrovovi a Scherzinger se vymkly erotické hrátky na jachtě v St. Tropez

Autor: ps

Vyděláno mají a už neví, co by… Tak si v luxusu francouzského St. Tropez pronajali jachtu a mysleli si, že na moři nebudou vidět. Jenže to byl omyl a zadělali si na pořádnou ostudu! Erotické hrátky tenisty Grigora Dimitrova (27) a zpěvačky Nicole Scherzinger (40) se vymkly z rukou.

Když se ještě vodila za ruku s pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem , vypadala jako křehká stydlivá holka. Ale Bulhar Dimitrov dostal z Nicole po téměř třech letech vztahu i to, co v sobě dlouho schovávala. Pořádnou divošku, která se toho opravdu nebojí!

O co šlo? Na jachtě odjeli od břehů francouzské riviéry na volné moře, kde zakotvili, shodili oblečení a v plavkách si šli užívat do vln. Aby pak ze sebe smyli slanou vodu, stříkali se hadicí. A tam to začalo!

Prvně nevinné hrátky, dotyky, mazlení a pusinky. Pak to přešlo na jiný level. Bývalá členka skupiny Pussycat Dolls a porotkyně v pěvecké soutěže X-factor namířila na citlivá místa. Prvně prsa, poté klín a u všeho si nechala pěkně asistovat od svého miláčka. Tohle předvést na pláži, tak by je nejspíš zabásli!

Na a co, že je mezi nimi rozdíl 13 let. Nikdo by to nepoznal. Během roku na sebe nemají tolik času, protože Dimitrov objíždí nejlepší světové tenisové turnaje a Nicole má naplněný kalendář svými akcemi, musí si užít každou minutku. Jde jim to náramně!

Je potřeba pořádně tu sůl dostat z těla!
Je potřeba pořádně tu sůl dostat z těla!