Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šéf sudích Chovanec: Hrubeš a Mlsna? Těším se, na co se mě budou ptát

Autor: pv

Nová sezona televizního pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport byla zahájena. A ve fotbalové talkshow hned došlo na přetřes třaskavé téma. Nový šéf komise rozhodčích Jozef Chovanec promluvil o složitých vztazích se svými kolegy a s ostatními hosty pořadu vtipkoval o situaci, kdy mu z první schůzky zničehonic odešel sudí Roman Hrubeš a doteď s Chovancem nepromluvil.

Nezapomněli si do něj ze srandy rýpnout. Na otázku moderátora Petra Svěceného, jestli má Jozef Chovanec sociální sítě, odpověděl, že ne. „To je škoda, bylo by vidět, kdo se zúčastnil a kdo ne,“ smál se Vladimír Šmicer. Narážel na moment, kdy se 10. července hned při prvním jednání komise rozhodčích v čele s novým šéfem zvednul od stolu sudí Roman Hrubeš a jen tak odešel.

„My zatím víme, kdo se nezúčastnil. Bylo fantastické, že hned jak Hrubeš vyšel z jednání, tak to bylo za dvě minuty na iSportu,“ řekl Chovanec a prozradil, že od té doby s ním nemluvil.

Vyhrocenou situaci zavinila neúčast Petra Mlsny, který však v tu chvíli ještě nebyl členem komise. „Dneska se mi ozval pan Mlsna SMS zprávou, takže kontakt proběhl. Já nevím, kdo mě bude volat, ale těším se, na co se mě budou ptát. A nikdo mě zatím nevolal, ale prý mi budou volat,“ pousmál se Chovanec.

Chovanec v TIKI-TAKA: Na sociálních sítích nejsem. Hrubeš? Hned to bylo na iSportu
Video se připravuje ...

Sudí Příhoda: Chovance neberu jinak, protože nebyl rozhodčí. Změna se uvidí za půl roku
Video se připravuje ...

Už jsem zaznamenal tlaky. Jsou klasicky českého typu, usmívá se šéf rozhodčích Chovanec
Video se připravuje ...

Chovanec: Chci, aby se rozhodčí nevměšovali do utkání. A diváci odcházeli spokojeni
Video se připravuje ...