Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nedvědův objev sbalil neteř slavné tenistky: Dráždí bradavkami i »velbloudem«!

Autor: ps

Je jen málo fotek, kde je úplně zahalená. Čerstvá láska hvězdy Juventusu Turín Pabla Dybaly (24) naopak ráda provokuje nahotou, ztopořenými bradavkami a úzkými bikinami. V Argentině, odkud pochází jak fotbalista, tak i jeho neodolatelná Oriana, z nového páru šílí!

V Jižní Americe ji zná snad každý. Denně je Oriana vidět v místních telenovelách či na koncertech, kde lidi baví populárními písničkami. Hlavní pozornost jí ale patří na přehlídkových molech, kde se řadí mezi nejúspěšnější krásky v zemi.

Není tak náhoda, že se ukázala vedle bohatého sportovce. Vždyť příběhy modelek často končí v posteli velkých hvězd. Navíc život dvaadvacetileté krásky patří do prostředí, kde se rozhodně nelenoší. Je totiž neteří známé tenistky Gabriely Sabatini (48), která se může pyšnit třeba grandslamovým triumfem na US Open.

Po dovolené se ale musel Dybala s nádhernou brunetkou rozloučit. Už odletěl do Itálie, kde se musí nejpozději v pondělí hlásit na prvním oficiálním tréninku Juventusu. A tam už by neměla chybět ani hlavní posila z Realu Madrid Cristiano Ronaldo .

Dybalova láska je neuvěřitelně sexy.
Dybalova láska je neuvěřitelně sexy.