Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Posvatební párty fotbalisty Fábregase. Dorazili Messi, Suárez i Rosický!

Autor: pv

Konečně se dočkali. Fotbalista Cesc Fábregas se v půlce května oženil se svou o 12 let starší partnerkou Daniellou Semaanovou. Pro své kamarády nyní uspořádal velkolepou posvatební párty. Slavní hosté kráčeli po červeném koberci a pózovali fotografům. Mezi účastníky luxusní akce byli Lionel Messi, Luis Suárez a dokonce i Tomáš Rosický.

Bylo na čase. Fábregas žil se svou milou Daniellou přes sedm let jen na hromádce. Před skoro čtyřmi lety ji požádal o ruku, ale svatba se konala až letos v květnu a to už spolu mají tři potomky Liu, Capri a Leonarda. Jejich děti byly přítomné i na úterní „pařbě“ na ostově Ibiza, kde si Cesc se svou ženou pronajal přepychovou vilu na útesu s výhledem na středozemní moře.

Španěl z Chelsea, který hrál za Arsenal nebo Barcelonu, má spoustu slavných známých, a tak na akci dorazili jeho kamarádi z těchto velkoklubů jako Lionel Messi s manželkou Antonellou, Carlos Puyol se svou partnerkou Vanesou, John Terry se ženou Toni, Thierry Henry nebo Luis Suárez s manželkou Sofii Balbi.

Nechyběla ani česká stopa v podobě Tomáše Rosického , který ale podle dostupných fotografií nepřiletěl se svou krásnou manželkou Radkou. Bývalí spoluhráči z Arsenalu se potkali v červnu v Praze na Letné, kde se Rosický loučil se svou kariérou a mezi největší hvězdy ve fotbalové exhibici patřil právě Cesc Fábregas.

Kdyby si společně zahráli všichni sezvaní hosté i nyní na Ibize, byl by to určitě parádní fotbal.  

Messi s manželkou Antonellou a novomanželé Fabregas s Daniellou
Messi s manželkou Antonellou a novomanželé Fabregas s Daniellou