Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manžel Koukalové prozradil: Gábina je pro ostatní dost nesnesitelná!

Autor: sjs

Oba o sobě vydali dvě knihy, které vydělávají miliony korun. Kromě finančního zisku ale bývalý badmintonista Petr Koukal a biatlonistka Gabriela Koukalová nechali až intimně nahlédnout do svých životů. Stálo jim to za to?

Koukal, který úspěšně překonal rakovinu, vydal autobiografii před dvěma roky. „Pro mě byla kniha zázrak, změnila moje rozhodování. Když teď nevím, jestli jít jednou, nebo druhou cestou, jestli říct věci, jak je skutečně cítím, na jednání, doma nebo v hospodě, když mi nechutná jídlo. Knížka mě naučila nebýt předposraný z toho, že někdo zareaguje tak, že mi to třeba bude nepříjemné,“ řekl badmintonista pro magazín Pátek Lidových Novin.

Snad to doopravdy nezkoušeli. Koukalová vtipkuje, že míček odpaluje z rozkroku svého muže Petra.
Snad to doopravdy nezkoušeli. Koukalová vtipkuje, že míček odpaluje z rozkroku svého muže Petra.

Životopis jeho ženy ale vyvolal ve společnosti velké vášně. „Co kniha naučila Gábinu, je otázka na ni, ale díky společenské a mediální hysterii, která panuje kolem veřejně známých osobností, to byla zkouška pro nás oba. Doma to bereme tak, že je dobře, že se to všechno stalo. Posunuje nás to zase někam jinam,“ upozornil Koukal.

Svou manželku ještě před napsáním knihy varoval. „Když se Gábi rozhodla knihu napsat, dal jsem jí radu, ať napíše všechno úplně po pravdě, nebo radši žádnou knihu nepíše. A vlastně jsem jí ještě řekl, ať nezapomene také na určitou sebereflexi, že i ona sama je pravděpodobně pro lidi kolem sebe často dost nesnesitelná a není jednoduché s ní vycházet,“ prozradil trojnásobný olympionik. Navíc se pochlubil, jak se jejich životopisy úspěšně prodávají.

Takhle vypadá hnízdečko lásky Koukalové: Palác pro Gábinu! - podívejte se ZDE »

Koukalová: Chápu, že lidi rádi vidí někoho vítězit a usmívat se, ale je to pouze skořápka
Video se připravuje ...

„Mojí knihy se prodala přibližně jedenáct tisíc kusů, což vysoce předčilo mé očekávání. Gabčina kniha je úplně někde jinde, distributorská síť hlásí čísla, jaká nemají příliš srovnání. Už po dvou měsících se objednával dotisk. Pozitivně vnímáme také velký zájem o překlad ze zahraničních trhů, na tom se začíná pracovat.“