Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Často mu je nevěrná! S kým je přítelkyně závodníka Abrahama před startem Velké ceny?

Autor: sjs

Stojí na stejné trati, ale přesto jsou každý s někým jiným. Motocyklový závodník Karel Abraham chodí s Hanou Vágnerovou, která je letošní finalistkou Miss Czech republic. Modelka pracuje na závodech jako hosteska a nad jezdcem před startem drží v sexy oblečení deštník. Cizí krásku má po svém boku zase její partner Abraham.  

Seznámili se během propagace módní značky. Karel Abraham si Vágnerovou vybral z katalogu, aby mu dělala parťačku pro reklamní focení. „Po focení mě pak uháněl,“ prozradila modelka, která pracuje jako hosteska během závodů MotoGP.

Abraham s přítelkyní Hankou
Abraham s přítelkyní Hankou

„Někdy držím deštník nad Karlem, ale mnohem víc nad jeho soupeři. Šest let pracuju pro Ducati, takže na závody létám s Karlem. Celý týden se o něj starám a o víkendu si „odskočím“ do práce. Letos na startu často stojím u Jorge Lorenza,“ řekla Vágnerová. Její cíl je dostat se do světové modelingové soutěže a právě účast na Miss Czech republic má být klíčem k úspěchu.

„Je to moje poslední velká příležitost,“ upozornila Vágnerová. Už nyní je ale světoběžnice. Vždyť s Abrahamem žije střídavě v Brně a Monaku, kde má závodník hlášený trvalý pobyt.

„Trávím v Monaku dost času a je to pro mě odpočinkové místo. Když jsem totiž v Brně, vždycky je tu hodně zařizování a schůzek. Se mnou v domě bydlí třeba Mick Doohan, bývalý skvělý závodník. Teď si píšeme s Tomášem Berdychem, že se musíme potkat,“ uvedl Abraham.