Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Barošův hattrick? Celý týden si stěžoval na záda, smál se Šmicer

Autor: sjs

Vyhráli spolu v dresu Liverpoolu Ligu mistrů. Zatímco Vladimír Šmicer už nějaký ten pátek fotbal nehraje, jeho někdejší parťák Milan Baroš i v šestatřiceti letech válí. O víkendu dokonce nadělil hattrick Příbrami, ale úplně fit prý zrovna nebyl.

Když si ve studiu fotbalové talkshow Tiki Taka na O2 TV Sport přehrávali úžasný výkon Milana Baroše proti Příbrami, tak hosté pořadu museli uznat, že je to stále ještě borec.

„Je to poslední mohykán našeho fotbalu, kdy lidi ještě rádi chodili na fotbal. Dneska chodí, ale nevím, jestli rádi,“ hořce podotkl Ladislav Vízek. Jeho zeť Vladimír Šmicer se musel smát, když prozradil, že si mu veterán Baroš stěžoval před zápasem na své zdraví.

TIKI-TAKA: Barošův hattrick? Celý týden si stěžoval na záda, smál se Šmicer
Video se připravuje ...

„Říkal mi, že ho celý týden bolí záda,“ podotkl Šmicer. Právě kvůli zdraví a pokročilému věku má Ostravský útočník v Baníku speciální tréninkový režim, kdy je většinu času s rodinou v Praze.

„Kdyby trénoval jako ostatní mladí kluci od pondělí do pátku, tak odehraje dva až tři zápasy a je po něm,“ upozornil Šmicer a zdůraznil, že Baroš ví, jak se má připravit na utkání, aniž by byl v plném tréninkovém procesu s týmem.

Milan Baroš se proti Příbrami krásně trefil nůžkami už v 5. minutě
Milan Baroš se proti Příbrami krásně trefil nůžkami už v 5. minutě