Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zachraňuje cyklista Sagan po rozchodu manželství? Se ženou zase spolu!

Autor: top, ps

Uplynul měsíc, kdy cyklista Peter Sagan (28) během Tour de France oznámil rozchod s manželkou Katarínou (30). Jenže se zdá, že zařadil zpátečku! Byl nachytaný, jak s rodinkou dovádí »doma« v Monaku.

Rozpálené pláže v Monte Carlu, moře. Tady si Peter, Katarína a jejich synek Marlon užívají léto, jako by se nechumelilo. Jako by neplatila slova, kterými Sagan v červenci šokoval během třítýdenního cyklistického maratonu, který končil v Paříži.

„Po dlouhé debatě jsme s Katkou dospěli k názoru, že by bylo mnohem lepší, kdybychom se jako pár rozešli,“ sdělil tehdy playboy z Žiliny.

Jak si tedy vysvětlit šokující fotky, které zveřejnil slovenský deník Plus Jeden Deň? Peter a Katarína na nich vypadají jako bezchybní rodiče, koupou se v moři s jejich desetiměsíčním prckem... A tomu, že pohledná blondýnka manželství ještě definitivně neodpískala, napovídá i fakt, že pořád nosí snubní prsten.

Má to být pokus o návrat, nebo jen důkaz toho, že se rozcházejí v míru? „Cítíme, že bychom měli v našich životech pokračovat jako dobří přátelé,“ řekl Sagan před měsícem. Jaká je skutečnost, asi ukáže až čas.

Katarína manžela Petera Sagana podporovala téměř na každém závodě.
Katarína manžela Petera Sagana podporovala téměř na každém závodě.