Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Božsky obdařená kočička hokejisty Kindla: V Benátkách zastínila místní panoramata!

Autor: ps

Že bývá v Benátkách pořádně horko, je všeobecně známo. Ale když v Itálii ještě přitopí sexy manželka českého hokejisty Jakuba Kindla (31), pak to má ty správné grády. Jeho Aferdita (31) zastínila i místní panoramata!

Památky sem, památky tam… Kdo měl možnost se projít kolem plujících gondol, náměstí San Marco či Most vzdechů (Ponte dei Sospiri), pak nám jistě dá za pravdu, že je to fascinující zážitek.

Výhledy v Benátkách byly dokonalé!
Výhledy v Benátkách byly dokonalé!

A teď si představte, že někde tam nad vámi v okně sedí neodolatelná lehce odhalená dívčina (bohužel krátce vdaná), Miss Kosovo 2011 a holka, která proháněla hollywoodskou hvězdu Leonarda DiCapria. Všechny vyjmenované i nevyjmenované památky jí bez debat leží u nohou! „Výhled v pondělí ráno,“ napsala žena bývalé opory Detroitu Red Wings či Floridy Panthers na sociální síti k obrázku, kde kouká na moře jen v bílé košili.

Při představě, že sem každý rok přicestuje přibližně 25 milionů turistů z celého světa, by mohly podobné výhledy nadělat »paseku«. Jakub si ovšem svoji milou pečlivě hlídá. A ještě bude muset, protože jeho vnadná žena připomíná: „Tohle léto nikdy nekončí!“