Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdyby přestoupil do Sparty... Herci vtipkovali o střelci vlastních gólů

Autor: sjs

Zažívá krušné období. Stoper Dukly Martin Chlumecký si dal ve dvou ligových zápasech dohromady tři vlastní góly a jeden stihl dát navíc ještě v přípravném zápase. Stal se tak terčem posměchu široké veřejnosti a rýpli si do něj i hosté fotbalové talkshow Tiki Taka na O2 TV sport.

Herec a fanoušek Slavie Matouš Rajmont pro Chlumeckého ideální angažmá. „Tenhle hráč by se mi líbil, kdyby přestoupil do Sparty,“ vtipkoval Rajmont, kterému oponoval herecký kolega a velký příznivec Sparty David Suchařípa .   

„Tenhle hráč by rád přestoupil do Sparty, ale ani náš prezident Daniel Křetínský není takový idiot, aby ho koupil,“ řekl Suchařípa.

Stopera Dukly se zastal bývalý fotbalista Petr Švancara a oba umělce krotil. „Kluci, to už přeháníte. Mně je ho líto. Já bych ho pozval do Brna, ať se mu ta hlava vyčistí. Ten kluk se potřebuje zvednout a vy mu tu naložíte,“ mírnil Švancara vtípky na adresu Chlumeckého, ale v zápětí si také rýpl. „Ale kdyby byl se mnou v týmu, tak bych mu asi taky nakládal.“

Švancara tak mladému fotbalistovi poradil, jak se vlasťnákům vyvarovat. „Hodně gólů padá ze standardních situací, tak až se bude kopat, tak odtamtud uteč!“ Jestli někdo z hostů fotbalistu Dukly doopravdy litoval, tak hráč Příbrami Roman Květ. „Byl jsem s ním na soustředění juniorské reprezentace a je to hrozně hodnej kluk a je mi ho fakt líto.“

Tiki Taka: Švancara a spol. rozebírají vlastní góly stopera Dukly
Video se připravuje ...

TOP 5 VLASTŇÁKŮ: Smolaři z Dukly a Karviné! Janečka s Chlumeckým vládnou tabulkám
Video se připravuje ...

Tiki Taka: Švancara a spol. hodnotí utkání Sparty s Příbramí
Video se připravuje ...