Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Maki poprvé o konci exparťačky Kiki: Zůstala zlost? Řekla něco úplně jiného

Autor: vba

Díky nim se v Česku proslavil beachvolejbal. Jenže zatímco Markéta »Maki« Sluková (30) na písku dál válí, Kristýna »Kiki« Kolocová (30) to minulý týden zabalila. A co na to její dlouholetá parťačka říká?

„Je to škoda hlavně pro český beachvolejbal, protože jsme měly dva výborné týmy,“ pověděla Sluková . „Na druhou stranu tomu rozhodnutí rozumím. Ten náš sport není jednoduchý, je to hodně cestování, hodně práce. V tomhle ji chápu, asi si to promyslela a ví, co dělá,“ krčí Maki rameny.

A přestože se jejich pár před třemi lety ve zlém roztrhl, o Kristýně mluví jen v dobrém. „Já ji rozhodně do takzvaně normálního života po beachvolejbalu přeju jenom všechno nejlepší!“ tvrdí blondýnka s tím, že sama chce pokračovat minimálně do olympijských her 2020 v Tokiu.

Životní sezona!

Páté místo na londýnské olympiádě s Kiki ? Pche! Životní sezonu prý Markéta Sluková zažila až letos po boku Báry Hermannové (27)! Společně si došly pro čtyři medaile a na týden se dokonce staly světovými jedničkami! „Konečně jsme našli náš herní styl a hrozně nás to baví,“ usmívá se Maki.

Rozchod úspěšného páru Markéta Sluková a Kristýna Kolocová má důsledky také pro jejich sponzory
Rozchod úspěšného páru Markéta Sluková a Kristýna Kolocová má důsledky také pro jejich sponzory