Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ledecká si užívá prázdniny, ale bublina je připravená: Pečlivě vybírá i kamarádky!

Autor: sjs

Letos v zimě vyhrála snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká dvě olympijské medaile a nyní si užívá zasloužené volno a postupně se připravuje na další sezónu, kdy bude na sněhu střídat prkno s lyžemi. A jaký měla v létě zatím největší zážitek?

Nemá ráda sociální sítě, a přesto se Ester Ledecká nezapomíná fanouškům na internetu pochlubit tím, jak si užívá slunných dnů. Na Facebook dvojnásobná olympijská vítězka vystavila snímky, jak řádí na padleboardu, windsurfu nebo vodních lyžích.

Prsa sem, prsa tam... Ester Ledecká sbírá inspiraci.
Prsa sem, prsa tam... Ester Ledecká sbírá inspiraci.

„Dovolenou zatím plánovat nemusím, protože mám prázdniny. A ty trávím přesně tak, jak chci já. Letos jsem se v rámci natáčení kampaně proletěla balonem, zahrála si baseball a opekla špekáčky. Nejlepším zážitkem z natáčení tak pro mě byl fakt, že jsem během jednoho dne zažila čtrnáctidenní road trip,“ prozradila Ledecká pro magazín Ona Dnes.

Milovnice adrenalinu nejen v létě příliš nehazarduje. „Mám pud sebezáchovy. Proto nikdy neriskuji. A umím dělat věci i pomalu,“ řekla Ledecká, která si důkladně selektuje kamarády. „Pečlivě si vybírám lidi, které kolem sebe mám. A ti jsou fajn. No a novináři i zbytek světa už ví, že se schovám ve své bublině, když potřebuju mít klid na práci.“