Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Usmiřování proutníka Šebrleho nemá konce: Čím si hýčká manželku v Itálii?

Autor: ps

Harrachov, nějaký relax po Česku a teď romantika v Itálii! Moderátor zpráv a bývalý desetibojař Roman Šebrle (43) ví, že udělal průšvih a že má co žehlit. Po úletu s primáckou asistentkou Denisou dává manželce Evě jasně najevo, kdo je u něj jednička.

Už proběhli životem dlouhých 21 let, ale takový skandál, který se odehrál začátkem srpna na televizáckém večírku, ještě neřešili. Roman se nechal unést rozjetou atmosférou a po pár skleničkách ulétl. S hnědovlasou asistentkou dlouze tančil, tulili se k sobě, pak zmizeli do šera, kde se vášnivě líbali.

Jenže to prasklo! „Mrzí mě, že jsem se choval tak, že na sebe rozhodně nemohu být pyšný. Je teď jen na mně, abych tento alkoholový přešlap umocněný extrémním vedrem, za který jsem se omluvil a omlouvám se, odčinil,“ sypal si popel na hlavu zlatý a stříbrný medailista z olympijských her.

Hříšný tanec a líbačka Romana Šebrleho s dívkou v modrém.
Hříšný tanec a líbačka Romana Šebrleho s dívkou v modrém.

Nutno říci, že se k problému postavil čelem. Manželce dokazuje, že jeho ústřel rozhodně nemá v plánu opakovat. Tráví s ní více času, užívají si společně volné chvilky a momentálně lepí narušený vztah v italském Livignu.

Pěkně romanticky! S výhledem na hory a teplým croissantem na talíři. „Snídaně v Alpách je stejně TOP,“ napsal Šebrle na sociální síti a nezapomenul přidat vysmátého smajlíka. Důkaz toho, že je jejich manželská láska i po dvou dekádách a jednom přešlapu stále pevná?