Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rychlobruslařka Sáblíková měnila plány: Dala přednost svatbě před soustředěním!

Autor: ps

V bráchovi Milanovi má velkou oporu, ale teď si vyměnili role! Rychlobruslařka Martina Sáblíková (31) shodila závodní kombinézu, kterou nahradila společenskými růžovo-bílými šatičkami a vyrazila na jeho svatbu. Kvůli rodinné veselce dokonce posunula soustředění.

Důvěřuje mu, svěřuje se mu a ví, že takového fanouška má pouze jednoho. Martinin bratr Milan jezdí nejlepší českou rychlobruslařku podporovat na téměř všechny nejlepší akce, nechyběl na olympijských hrách, mistrovstvích světa, odkud Sáblíková přivezla neuvěřitelných 30 medailí!

Jistě ani chvilku neváhala, aby mu tentokrát byla na blízku ona. A to v jeho zatím nedůležitější životní chvilce! I když měla reprezentantka napilno a potřebovala se dostávat do formy, na bráchu se nevykašlala. S trenérem Novákem se domluvila, posunula termín soustředění a spokojeně na svatbě juchala.

Nutno ovšem říci, že musela být opatrná, minulou sezonu ji trápily zdravotní problémy. Proto letos přes léto vynechala cyklistickou sezonu. „Tělo potřebuje odpočinek. Dávno mi není dvacet, takže občas na něco cítím. Proto jsem začala s přípravou později, než tomu bylo v minulých letech,“ přiznala.

Bráchovi svatbu posvětila a s novomanželi se vyfotila. Teď už je řada na české šampionce…

Martina na bratrově svatbě samozřejmě nemohla chybět!
Martina na bratrově svatbě samozřejmě nemohla chybět!

Sáblíková po sezoně: Bylo se mnou k nevydržení. Omlouvám se!
Video se připravuje ...