Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Česká atletická ďáblice se toho nebojí: Otevřeně o sexu s fotbalistou!

Autor: sjs

Nebojí se toho. Česká atletka Nikola Bendová (18) odpovídala na sociální síti fanouškům, kteří se reprezentantky ptali i na hodně intimní otázky. Mladou sprinterku tím ale nezaskočili, a pohotově jim odpověděla na otázky spojené i se sexem.

Je to takový malý čertík. Kromě výborných výkonů na tartanu se Bendová proslavila i tím, že chvíli před závodem si dělá ukazováčky na hlavě rohy a občas vyplázne i jazýček. Na trati pak běží v pekelném tempu. Pořádně ďábelská je zřejmě i v osobním životě.

Sprinterka Nikola Bendová na Lanzarote.
Sprinterka Nikola Bendová na Lanzarote.

Své příznivce na internetu vyzvala, ať se jí ptají na cokoliv. U některých otázek by člověk zrudnul a styděl se. Ne však Bendová, která se popasovala s dotazem, jaký vliv má na její výkon antikoncepce. „V životě jsem ji nebrala a ani brát nebudu,“ vystřelila Bendová a prozradila, proč pilulky proti nechtěnému početí nebere.

„Nemyslím si, že je to dobré pro atletiku a ani mé tělo, které už dostává záhul až až,“ upřesnila atletka. Zvídavá fanynka Bendové ještě napsala, jestli nemá strach, když antikoncepci nepoužívá. „Nebojím. Můj přítel je šikovnej,“ smála se česká reprezentantka, která chodí s fotbalistou Danielem Köstlem.

Témata:  fanoušcisexběhatletikaotázkyVIPsportNikola Bendová