Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prázdnota a 30 vteřin navíc. Žena lyžaře Millera se mučí nad utonulou dcerou

Autor: sjs

Nemůže se s tím vyrovnat. Manželka lyžařské hvězdy Bode Millera Morgan se neustále trápí výčitkami ze smrti jejich devatenáctiměsíční dcery Emmy. Na svou milovanou holčičku neustále vzpomíná skrze sociální sítě a v televizi v slzách vypráví, jak stačila chvíle a jejich andílek by stále ještě žil.

Mají čtyři děti a o páté tragicky přišli, když se jim devatenáctiměsíční dcerka nešťastně utopila v bazénu u sousedů. Na svou holčičku neustále myslí máma Morgan.

„Teď v září byl první školní den. Vždy se na tento den těšíme, ale nyní čtu v tváři našeho tříletého Nashe velkou prázdnotu. Takhle vypadáme, když se vracíme do běžného života bez naší dcery,“ smutnila na Facebooku Morgan Millerová, která nad osudnou chvílí neustále přemýšlí.

Manželka Bodeho Millera Morgan zveřejnila fotku z resuscitace své dcerky, která později na následky utonutí zemřela...
Manželka Bodeho Millera Morgan zveřejnila fotku z resuscitace své dcerky, která později na následky utonutí zemřela...

„Každý den si říkám, že by byl můj život jiný, kdybych měla tehdy 30 vteřin navíc,“ napsala Millerová a společně se svým mužem chce ostatní rodiče varovat, že se jim může stát podobné neštěstí.

Millerová chodí i do televizních pořadů, aby upozornila na problematiku utonutí malých děti. V slzách vyprávěla, že si všichni musejí dávat pozor na své ratolesti.

„Je to mžik. Dítě o váze do 7 kilogramů se může utopit během 30 vteřin. Když někam jdete, zkontrolujte, jestli je to místo bezpečné pro vaše děti,“ nabádá ostatní rodiče Morgan Millerová.