Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bývalý spoluhráč Rosického měl surově zmlátit taxikáře. Zlomil mu čelist!

Autor: sjs

Když se napije, neví o sobě. Bývalý spoluhráč Tomáše Rosického z Arsenalu Dán Nicklas Bendtner měl v noci na neděli napadnout v Kodani taxikáře tak surově, až mu zlomil čelist. Podle řidiče byl fotbalista hrající za Rosenborg Trondheim pod vlivem alkoholu.

Patří k největším nezmarům ve fotbale. Dánský reprezentant Nicklas Bendtner měl v minulosti už několik vážných prohřešků, ale žádný z nich nebyl tak surový jako ten poslední. V noci na neděli si doma v Kodani objednal taxík. Zřejmě jel z nějaké párty, protože byl pod vlivem alkoholu.

Následně se nepohodl s řidičem taxíku a kromě urážek došlo i k fyzickému napadení. Fotbalista byl tak agresivní, až šoférovi zlomil čelist. „Jméno Bendtner nám zmlácený řidič sdělil,“ prozradila dánským médiím mluvčí společnosti DanTaxi, pro kterou napadený muž jezdil. Dánská policie ještě nezveřejnila totožnost pachatele. Ihned po rvačce byl prý Bendtner převezen do vazby a ráno byl propuštěn.

Dánský fotbalista Niklas Bendtner nemá angažmá po konci v Arsenalu angažmá, pozornost upoutal nahou fotografií na síti Instagram
Dánský fotbalista Niklas Bendtner nemá angažmá po konci v Arsenalu angažmá, pozornost upoutal nahou fotografií na síti Instagram