Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejsem tupá zlatokopka, ukážu víc! Partnerka hvězdy Premier League překvapuje svět

Autor: ps

Je krásná, je modelka, ale k těm sličným slečnám, které často ve světě ždímají konta »milovaných« fotbalistů, se neřadí. Partnerka hvězdného borce anglické Premier League Andre Schürrleho (27) vystudovala architekturu a má velké plány!

Jmenuje se Anna Šarypová, pochází z Kazachstánu a v posteli by jí chtěl každý chlap! Jenže kdo má tohle čertovské pomyšlení, ať na všechny své choutky rychle zapomene.

Sexy brunetka je totiž věrná německému reprezentantovi, jenž momentálně kope anglickou nejvyšší ligu za Fulham. Kromě Aniny krásy zapůsobí tahle pohledná kočička architektonickou tvorbou, kterou vystudovala na univerzitě v Berlíně.

Tak trochu využila situace, kdy se Andre rozešel s dlouholetou snoubenkou Montanou Yorke, okouzlila ho svými dokonalými dovednostmi a dnes společně tvoří v Londýně fantastický pár.

„Dokážu velké věci,“ prohlašuje sebevědomě sexy brunetka, které by odolal opravdu jen málokdo. Kdo by čekal, že se fotbalista s chytrou modelkou seznámili na prohlídce Big Benu či mostu Tower Bridge, je ovšem na omylu. Potkali se letos v lednu klasicky na fashion show.

A pokud to opravdu je tak, jak se Šarypová prezentuje, pak je na místě otázka, proč nemá na svých sociálních sítích zaznamenané nějaké světové kulturní památky? Nejspíš považuje sebe samu za výstavní ikonu, na fotografiích totiž vystupuje prakticky jenom ona…

Přítelkyně německého fotbalisty Andre Schurrleho. Toto je sexy Anna.
Přítelkyně německého fotbalisty Andre Schurrleho. Toto je sexy Anna.