Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zámořské starosti manželek hokejistů Ritticha a Hyky: Bikiny a beranice!

Autor: zal

Hokej umí být celkem nefér. Hlavně pro partnerky hráčů z NHL. Přesvědčují se o tom novomanželky Tomáše Hyky (25) a Davida Ritticha (26). Zatímco si jedna lebedí v bikinách u bazénu, druhá už počítá sněhové vločky a štrachá čepici a rukavice.

V létě jim řekly ano. Nikola Davidovi, brankáři Calgary, i Kateřina Tomášovi – útočníkovi Vegas. Teď si už v zámoří, kde začaly týmové kempy před nadcházející sezonou, české krásky zažívají, jaké to je žít s hokejisty tak trochu v dobrém i ve zlém.

Ta pozitivní varianta platí pro Kateřinu Hykovou. Z města hříchu, kde její muž prodloužil o rok smlouvu a zkusí se probojovat do prvního týmu, poslala fotku, jak se vyhřívá na slunci u bazénu. Co také jiného dělat uprostřed Mohavské pouště, která je teď rozpálená na 40 stupňů.

To Nikola Rittich má úplně jiné starosti. Na kanadské Calgary se totiž už v půlce září začal snášet první sníh, což výmluvně okomentovala palcem otočeným směrem dolů. A to předpověď v provincii Alberta hlásí, že příští týden sletí teploty na nulu!

Útěchou jí muže být aspoň to, že ji bude mít kdo zahřát. David se totiž nevešel mezi trojici brankářů, kteří zamířili s Flames na přípravnou šňůru do Číny.

Sexy postavička v bikinách stojí za to!
Sexy postavička v bikinách stojí za to!