Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hokejista Tlustý byl průšvihářem, teď seká latinu: Opasek utáhla (ne)známá kočička!

Autor: pet

Hokejové kariéře v červnu zamával útočník Jiří Tlustý (30) šátečkem, což je důvodem k tomu, že si teď může ve volném čase mnohem víc užít vydělaných milionů. A neutrácí jen sám za sebe! Hýčká si nádhernou a Bohem fantasticky obdarovanou přítelkyni modelku Soňu Matějkovou (29).

O vztahu, který se pár snaží před veřejností tutlat, napověděla pár dní stará fotografie z Instagramu. To když si Jirka se Soňou skočili na drink. Druhou obrázkovou indicií je společný snímek z autokrosu, jež si bývalý hokejista v současnosti oblíbil. Blesk hráče, který ve slavné NHL odehrál 450 zápasů, oslovil, ten se ale o své soukromí dělit nechtěl.

Tlustý v minulosti randil s expřítelkyní Jaromíra Jágra Innou Puhajkovou a pletky měl mít i s  Agátou Prachařovou . Tentokrát si začal s dívkou pocházející z Berouna. Ale úplně neznámou mezi královnami krásy není – v roce 2008 se účastnila soutěže SUPERMISS.

Zdá se tak, že divoch, který před jedenácti lety posílal dívkám své nahé fotografie, začíná sekat latinu. Ve Vrbici na Břeclavsku rozjíždí vinný sklípek a stal se extraligovým expertem O2 TV. „Nikdy jsem o této roli nepřemýšlel, nelákala mě. Po konci s hokejem jsem u něj přece jen chtěl trochu zůstat. Sice přicházely nabídky na trénování, ale do toho se mi nechtělo,“ prohlásil kladenský odchovanec, jenž si jen v NHL vydělal zhruba 180 milionů korun.

Soňa v plné parádě!
Soňa v plné parádě!