Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To je unikát! Draží se reprezentační dres Rosického s netradičním číslem

Autor: sjs

Jeho kariéra je spojená s číslem 10 na dresu. Ne vždy však nosil číslo určené jen pro ty největší fotbalové hvězdy. Málokdo si pamatuje, že Tomáš Rosický hrál v reprezentaci například i s jedenáctkou. Právě tento raritní dres se nyní draží na českém aukčním serveru.

Vypadá to jako podvrh. Kdo by věřil tomu, že jde o originální hraný dres Tomáše Rosického , když je na zádech číslo 11? Vždyť Rosický hrával s desítkou. Jinak tomu bylo před více jak 18 lety. Ještě před tím, než si výjimečný záložník zahrál na EURO 2000, nastupoval v přátelských zápasech s jedenáctkou.

A zůstala mu i pro mistrovství Evropy v Belgii a Nizozemsku. Desítku totiž tehdy oblékal Jan Koller . Když Rosický přestoupil v roce 2001 do Dortmundu, německý klub mu určil dres s číslem 10. Hrával s ním pak i v národním týmu a parťák Jan Koller si místo toho vzal devítku.

Nyní máte možnost získat na českém aukčním serveru originální hraný reprezentační dres Tomáše Rosického s vlastnoručním podpisem a jedenáctkou na zádech. Cena? Startuje na 3900 korunách.

Někomu ve skříni se možná schovává podobný poklad. Rosický totiž oblékal v reprezentaci i šestku, třináctku nebo čtrnáctku.

V tomto dresu Rosický hrál přátelský zápas za ČR
V tomto dresu Rosický hrál přátelský zápas za ČR