Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenistka Bouchard obdivuje paní Federerovou: Mirka zářila při Laver Cupu!

Autor: ps

Ještě nikdy se rozpustilá sexy tenistka Eugenie Bouchard (24) nevyjádřila na adresu jiné ženy s takovým úžasem. Podle jejích slov je manželka Rogera Federera (37), která oslnila při zahájení Laver Cupu v Chicagu, fantastická »kost«!

Na kráse i ve sportu jí bylo naděleno – je sexy, nahá fotila pro prestižní sportovní magazín a byla ve finále Wimbledonu, kde ji porazila Petra Kvitová . Jen na Instagramu Bouchardovou sleduje 1,8 milionu fanoušků a mnohým se sbíhají sliny, když ji vidí.

I když se paní Federerová neřadí mezi ženy s »modelkovskou« postavou, mladá Kanaďanka ji zbožňuje. „Mirka je kost,“ napsala se smajlíky na sociální síti. Narážela na galavečer Laver Cupu, který se přesunul z Prahy do Chicaga, a žena světové dvojky okouzlila.

Matka čtyř dětí oblékla černobílé šaty, přes ně nasadila černou koženou bundu a sklízela jednu pochvalu za druhou. Po boku manžela Rogera zářila, komplimenty jí skládaly osobnosti v centru dění i na sociálních sítích. A teď už je jasné, že je oblíbená i mezi aktivními tenistkami…

Mirka s Rogerem na galavečeru při Laver Cupu.
Mirka s Rogerem na galavečeru při Laver Cupu.