Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Střelec Sparty Tetteh? Byl netáhlo a nesnášel kritiku, říká bývalý spoluhráč

Autor: pv

Patří k největším oporám Sparty. Vždyť v posledním kole dal Benjamin Tetteh dva góly Liberci. Nebýt trenéra Martina Haška, tak by s vrcholovým fotbalem možná už dávno seknul, prozradil v pořadu Tiki-Taka Tettehův bývalý spoluhráč Rudolf Reiter.

Pěje na něj samou chválu. Ještě než letos v létě Benjamin Tetteh přestoupil z Bohemians do Sparty, tak trenér Klokanů Martin Hašek útočníka z Ghany porovnával s Wilfriedem Bonym a dokonce tvrdil, že může být ještě lepší než hvězda z Pobřeží slonoviny.To ale málokdo tušil, jaké s ním měl ve skutečnosti trápení.

TIKI-TAKA: Tetteh? Byl netáhlo a nesnášel kritiku, říká bývalý spoluhráč
Video se připravuje ...

„Má obrovský potenciál a nejen gólový. Myslím si, že je to velký fotbalista. Má na tom velký podíl právě i trenér Hašek. Když Benjamin přišel ze Slovácka, tak to byl netáhlo, který nechtěl pracovat. Ani neunášel kritiku. Když mu trenér něco řekl, tak se vyloženě urazil a zavřel se do sebe. Nekomunikoval s nikým z nás,“ prozradil fotbalista Bohemians Rudolf Reiter.

Kdy se to všechno zlomilo? Stačila veřejná domluva. „Trenér měl k němu pohovor před celou kabinou. On to přehodnotil a od té doby to s ním šlo nahoru,“ dodal Reiter.

Útočník Sparty Benjamin Tetteh po jednom ze svých gólů proti Liberci
Útočník Sparty Benjamin Tetteh po jednom ze svých gólů proti Liberci

SESTŘIH: Sparta - Liberec 4:1. Letenští v poklidu sestřelili tápající Slovan
Video se připravuje ...