Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tenisová hvězda Plíšková divoce smečuje s procenty: Táta je víc než manžel!

Autor: as

Tak už je jasné, kdo je nejdůležitějším mužem jejího života! Tenisová hvězda Karolína Plíšková (26) upřednostňuje tátu Radka Plíška (48) před manželem Michalem Hrdličkou (29). Věří mu totiž tisíckrát více! 

Řekli byste, že je zaláskovaná a fešák Míša pro ni bude ve všech ohledech jasnou jedničkou? Ale kdeže! Teď se provalilo, že je tomu přesně naopak. „Tátovi věřím na miliardu procent!“ prozradila na iDnes po triumfu v Tokiu, kde neměla své trenérky a otec ji coby zaskakující kouč pomohl k titulu.

Takže miliarda procent? Kam se hrabe manžel Hrdlička! O něm totiž Kája během nedávného US Open prohlásila: „Tomuhle vztahu věřím na milion procent.“ 
Jenom?!

Karolína Plíšková nezapomněla poděkovat fanouškům
Karolína Plíšková nezapomněla poděkovat fanouškům

V týdnu se pak znovu potvrdilo, jak je pro ni otec důležitý. V čínském Wu-chanu se k Plíškové opět připojila její australská trenérka Stubbs. „Chudák, čekala na mě už od čtvrtka a já zatím pořád vítězila v Tokiu,“ smála se tenistka.

Výsledek? Propadák hned v prvním zápase s domácí Wang Čchiang! Pokud se protlačí na Turnaj mistryň, měla by zase vsadit na miliardového tátu.