Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Po odsouzení píše jako o závod. Řepka vydá čtvrtý životopis a prodává motivační diář

Autor: pv

V prodeji svých knih zřejmě našel zlatý důl. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka plánuje koncem listopadu vydat už čtvrtý životopis. Kromě toho je na pultech knihkupectví k dostání novinka – Řepkův motivační diář na rok 2019. Ani zatím nepravomocné odsouzení na půl roku do vězení za internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou jeho aktivity nepolevují.

Řepka postupně vydal autobiografie Rebel, Neuhýbám, Děkuji a koncem listopadu vyjde novinka z jeho pera, kniha Kapitán. Jak je vidět, tak má někdejší stoper Sparty stále co říci. Hlavně mu životopisy zřejmě pěkně vynáší.

Vydání naplánoval, stejně jako loni s publikací Děkuji, na konec roku, aby si ji lidé kupovali k Vánocům. Kromě nové autobiografie přišel ještě se svým motivačním diářem, který je překvapivě dražší, než byly jeho knihy.

Stojí rovných 399 korun a autor slibuje, že fanouškům odhalí, kdo ho inspiroval, jak probíhaly jeho tréninky nebo jaká má rád má rád motivační hesla. Kromě knih a diářů se snaží Řepka už rok vydělat na prodeji kolekce svých triček. S čím asi přijde příště?

 

Témata:  knihařepkapenízeVIPsport