Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Že Ronaldův syn udivil fintičkami fotbalový svět? Tak koukejte, co ukázal malý Baroš!

Autor: ps

Jen co Cristiano Ronaldo (33) ukázal světu, jak jeho syn Cristiano jr. válí v mládežnickém dresu Juventusu, shlédlo video přes 16 milionů zvědavců. Parádní kousky s balonem ovšem ukázal i kluk Milana Baroše (36). Patrik se blýsknul parádní bombou pod víko, v dresu Slavie nastřílel hattrick!

Joo, když někdo zdědí otcovské vlohy, pak to jde skoro samo. Jistě, před prcky dvou fotbalových hvězd je ještě mnoho práce, ale už teď je vidět, že to prostě mají v noze.

Včera Ronaldo umístil na sociální sítě video, jak jeho junior míchá na place v Itálii stejně staré kluky. Zasekávačka, klička gólmanovi, gól do prázdné. Je o třídu jinde!

Možná i tohle byl důvod, proč se krásná manželka Milana Baroše pochlubila akcí, jak jejich synové Patrik (9) a Matteo (7, první ostrý zápas) válí na trávníku. Především první jmenovaný ukazuje talent v plné parádě! Tereza k jeho famózní ráně pod víko přidala výstižný rýmovaný textík: „Patrik, hattrick!“

Zdá se, že se máme v budoucnu na co těšit. Nová generace dětí už umí velké věci a dovedete si představit, jací bombarďáci z nich budou tak za 10 let?!

Parádní rána Barošova syna Patrika přímo pod víko.
Video se připravuje ...

Milan Baroš s manželkou Terezou na dovolené.
Milan Baroš s manželkou Terezou na dovolené.