Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Noční pařba po prohře s Čechy! Proto měl odstoupit slovenský trenér Kozák

Autor: sjs

Záhadná rezignace už dostává reálné obrysy. Slovenský reprezentační trenér Ján Kozák rezignoval den po sobotní porážce utkání Ligy národů s Českým týmem (1:2). Za vše prý mohlo sedm jeho svěřenců, kteří si v noci po federálním derby šli zaskotačit do nočního klubu!

Byl to šok. Kozák nečekaně odstoupil v neděli večer, den po prohraném zápase v Trnavě a nechtěl prozradit, jaký pro to má důvod. Nyní je to už ale jasné. Ještěě před čtvrteční oficiální tiskovou konferenci Slovenského fotbalového svazu prosáklo na povrch, že zhřešilo sedm reprezentantů.

Podle deníku Nový Čas do nočního podniku po prohraném derby s Českem zašla partička v čele se známým potížistou Vladimírem Weissem. Jednalo se o brankáře Martina Dúbravku a Martina Šullu, obránce Lubomíra Šatku, Norberta Gyömbéryho, Milana Škriniara a záložníka Stanislava Lobotku. Všechno tedy mladé hráče, zkušení mazáci jako Marek Hamšík nebo Martin Škrtel večerku podle dostupných informací neporušili.

Místo toho, aby odpočívali na hotelu jen pár hodin po duelu s Čechy, tak byli na nočním tahu. Trenér Kozák se to dozvěděl a poslední kapkou pro něj byl fakt, že jeho tým navíc zápas prohrál.

„Nechci se k tomu teď vyjadřovat. Víc k tomu povím ve čtvrtek,“ oznámil zklamaný kouč Kozák. Potvrdí to, o čem mluví celé Slovensko? A budou slavní fotbalisté za svůj prohřešek přísně potrestáni?    

„Momentálně se k tomu nebudeme vyjadřovat. Čeká nás zápas se Švédskem, který je prioritou. Ve čtvrtek má tiskovou konferenci Ján Kozák s prezidentem SFZ (Slovenského forbalového svazu Jánem Kováčikem, kde se veřejnost dozví víc,“ znělo oficiální stanovisko před úterní přípravou, která skončila 1:1.

Dočkal: Prostoru pro zlepšení je pořád dost. Páska? Něco speciálního
Video se připravuje ...

Schick srazil Slováky: Jsem teď rád za každý gól, říká
Video se připravuje ...

Dočkal je z nás nejlepší, zářil střelec Krmenčík po výhře nad Slováky
Video se připravuje ...

Dokonalé střídání! Kéž by to šlo vždy tak naplánovat, lebedil si Šilhavý zásahy Krmenčíka se Schickem
Video se připravuje ...

Hvězda Neapole Marek Hamšík: Češi byli efektivnější!
Video se připravuje ...