Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Romantika před rozlučkou Štěpánka! Djokovič s manželkou na procházce Prahou

Autor: kvč

Než vleze na kurt v O2 Areně, aby naposledy poměřil síly s kamarádem Radkem Štěpánkem (39), našel si Novak Djokovič (31) volný čas na procházku po Praze. Krásami hlavního města provedl svoji životní lásku Jelenu, dokonce jim lidi radili, kdy jede tramvaj!

Srbská star je hlavním hvězdným hostem Štěpánkovy tenisové rozlučky, na poslední zápas s dlouholetým kamarádem se připravoval relaxem a romantikou se ženou. V centru Prahy neunikl srbský pár objektivům fotografů, ani pozornosti nadšených kolemjdoucích.

Novak Djokovič vytáhl manželku Jelenu na romantickou procházku Prahou.
Novak Djokovič vytáhl manželku Jelenu na romantickou procházku Prahou.

Třeba na Karlově mostě se Novak fotil s nadšenými davy, mezi lidmi byli jak češi, tak i spousta cizinců. S krásnou ženou nafotili několik selfíček a šli zase dál. Asi nejdelší pauzu si zamilovaný pár, doprovázený dvěma kamarády, dal při vyhlídce na Pražský hrad.Zdá se, že před "klíčovým mačem sezony" je Srb dokonale připraven!

Djokovič je s manželkou Jelenou už 13 let, je to jeho láska ze střední školy. V roce 2014 se vzali, mají spolu dvě děti (syna Stefana a dceru Taru) a přes pár problémů si užívají společného soužití. Podívejte se v GALERII, jak hrdličky vrkaly v Praze.