Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Češky na Turnaji mistryň: Kvitová ukázala nohy, Plíšková je zahalila

Autor: ps

Tenisový vrchol sezony Turnaj mistryň v Singapuru začne v neděli, a jak to bývá, jde o velkou slávu už před tímto výjimečným podnikem. Nejlepších osm tenistek sezony, mezi kterými nechybí Češky Petra Kvitová (28) s Karolínou Plíškovou (26), se hodily do gala. Jejich šatičky jako obvykle vzbudily rozruch!

Právě české reprezentantky zvolily na galavečer poněkud konzervativnější společenské oblečky. Kvitová ukázala světu před blýskajícími objektivy své nekonečně dlouhé nohy, které odhalila pod černými šatičkami. Stejnou barvu zvolila na singapurský večer také Plíšková . Jen s tím rozdílem, že spodní část těla nechala zahalenou. Jaká škoda!

O rozruch se ovšem postarala Ukrajinka Elina Svitolina, s níž se v prvním duelu skupiny utká Petra. Její »kostým« se podobal spíše tomu na divokém západě! Proč? Na tříčtvrtečních kalhotách měla něco jako třásně, hodně se podobaly těm, které oblékali kovbojové.

Tenistky si udělaly společné selfie
Tenistky si udělaly společné selfie

Ale celkově se nejlepší tenistky pěkně načančaly. Od neděle už je čeká ostrý boj. Češky zasáhnou do Bílé skupiny, narazí na obhájkyni titulu Dánku Caroline Wozniacki a zmíněnou Svitolinu.

V Červené skupině jsou nejvýše nasazená Angelique Kerber z Německa a tři debutantky – vítězka US Open Naomi Ósaka z Japonska, Američanka Sloane Stephens a Nizozemka Kiki Bertens.

Úvodní program Turnaje mistryň

Neděle 21. října - Bílá skupina:
11:00 Kvitová (4-ČR) - Svitolina (6-Ukr.), Wozniacki (2-Dán.) - Karolína Plíšková (7-ČR).

Pondělí 22. října - Červená skupina:
13:30 Ósaka (3-Jap.) - Stephens (5-USA), Kerber (1-Něm.) - Bertens (8-Niz.).