Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Eliáš perlil u Krause: Já a chytrej? Jsem zámečník. Kde teď budou žít?

Autor: pv

Umí si ze sebe udělat legraci. Bývalý hokejista Patrik Eliáš byl v týdnu v populárním televizním pořadu Show Jana Krause. Často jízlivého moderátora dokázal během rozhovoru několikrát rozesmát a dokonce ho naučil i buly.

Diváci v sále i u televizních obrazovek se dojímali, když Kraus nechal pustit video záznam, jak hokejový klub New Jersey slavnostně vyřazuje dres útočníka Patrika Eliáše , který to sledoval na ledě i se svou manželkou Petrou a dvěma dcerami.

„Do konce života mám pro sebe čtyři sedačky v hale. Kdykoliv přijedu na zápas, tak tam mám místo. To je krásné. O tom to je,“ usmíval se Eliáš sedící na červené pohovce. Pak už se oba aktéři nedojímali, ale smáli.

Patrik Eliáš v Show Jana Krause bavil diváky
Patrik Eliáš v Show Jana Krause bavil diváky

Kraus totiž o někdejším útočníkovi řekl, že podle lidí patří mezi chytré hokejisty. „Jsem vystudovaný zámečník, tak nevím, podle čeho to poznali,“ pobavil diváky Eliáš, ale pak řekl, že je to zřejmě kvůli jeho hře na ledě.

Druhý nejlepší český hráč v historii NHL si vydělal za 20 let v zámoří desítky milionů korun. V mládí však okusil i život dělníka.

„Ve čtrnácti jsem odešel na Kladno. Vstával jsem ve 4 ráno na Poldi Kladno, kde nám začínala šichta. Trénoval jsem večer kolem deváté nebo desáté. Pak jsem šel na pár hodin spát a znovu se to celé opakovalo,“ prozradil Eliáš, který se nyní rozhodl žít s rodinou v Česku. „Máme se tady dobře a užíváme si.“