Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak to vypadá za oponou dokonalé NHL? Někdy se hráči utrhnou, jako Češi v Las Vegas!

Autor: ps

Je navoněná, dokonalá a na oko bezchybná. Moc příležitostí nakouknout za oponu hokejové NHL není, ale hokejista Vegas Golden Knights Tomáš Hyka (25) ji trochu poodkryl. Pomocí videa své manželky ukázal, jak se vycepovaní hokejisté dokážou uvolnit!

Kde jinde než ve Městě hříchů se dá očekávat, že život profesionálních sportovců je i o něčem jiném než se jen honit za špičkovými výkony. Hlava i tělo si musí sem tam orazit a nasát trochu jinou atmosféru oproti té, kterou téměř denně zažívají v luxusních severoamerických arenách.

A jelikož je svátek oblud a strašidel Halloween (slaví se 31. října, tedy den před křesťanským svátkem Všech svatých, z jehož oslav se v Irsku vyvinul) za rohem, vzrůstá počet mimohokejových akcí. Mezi kluby NHL totiž bývá pravidlem, že se hráči každoročně převlékají do kostýmů a s alkoholovou propustkou řádí na tanečních parketech.

Podobně si vyrazili z kopýtka čeští hokejisté Tomášové Hyka s Noskem v Las Vegas, kde oba čeští hráči působí. Jeden šel za hipíka, druhý za Caesara, no seklo jim to. Své drahé polovičky doma nenechali, také je navlékly do převlečků a stalo to za to!

Fantasticky se bavili, trsnuli si na staré vypalovačky a v překladu ladili formu na ostré hokejové mače. Tak snad to moc nepřehnali…

Hipísáci jdou do akce! Tomáš Hyka s manželkou Kateřinou.
Hipísáci jdou do akce! Tomáš Hyka s manželkou Kateřinou.