Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

To jsou ňadra! Ale je to vůbec ona? Tenistka Wozniacká zmátla fanoušky

Autor: pv

Momentálně válčí na Turnaji mistryň v Singapuru. Potlesk ale sklízí i za jinou činnost, než je tenis. Dánská kráska Caroline Wozniacká se totiž nechala vyfotit pro magazín zaměřený na luxus Haute Living. V červených šatech s obřím výstřihem předvedla i luxusní ňadra! Jenže to má jeden háček.

Byla celá nadšená. „Děkuji vám za skvělou titulní stranu! Cítila jsem se velmi okouzleně, když jsem se oblékala na toto focení,“ rozplývala se na Twitteru Wozniacká nad titulní stránkou magazínu Haute Living.

Takhle vypadá Dánka ve skutečnosti
Takhle vypadá Dánka ve skutečnosti

Fanoušky na snímku nejdříve zaujal bujný výstřih dánské tenistky, ale nejvíce je zarazilo, že si hráčka není vůbec podobná. „Nikdy nepoužívejte v tak velké míře photoshop,“ rýpl si do Caroline uživatel sociální sítě Juan Orejel a přidávali se k němu i další lidé.

„Ani jsem vás nepoznal. Jen je u toho vaše jméno,“ napsal Michael Moy. Většina komentářů kritizovala fotografa, že tenistka vypadá na titulní stránce nepřirozeně. Hodně lidí ale Wozniackou i chválilo za její odvahu ukázat se v takto odvážných šatech.