Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Větrovský pozval do Prahy "BESTII". S Tysonem se setká Vémola i Rytmus

Autor: Ondřej Němec

Akce jaká nemá v Čechách obdoby! Mike Tyson bude v Praze vyprávět svůj neuvěřitelný příběh. Unikátní galavečer pořádá Petr Větrovský, bývalý generální ředitel 1. FK Příbram. „Ne vždy se dá zážitek úplně koupit, ale tady to lze. Diváci si společně s Tysonem projdou jeho život,“ odhaluje Větrovský program večera, jenž se uskuteční 1. listopadu v klubu SaSaZu.

Opustil fotbalové trávníky a vkročil do jiného „ringu“. Před dvěma lety odešel Petr Větrovský z postu generálního ředitele 1. FK Příbram a teď organizuje galavečery. Ten následující se bude týkat boxerské legendy Mika Tysona .

Provinčnímu klubu 1. FK Příbram pomáhal udržet se mezi elitou v nejvyšší fotbalové soutěži a dařilo se mu to. Větrovský však před dvěma lety opustil travnatá hřiště a vrhl se jiným směrem. Pořádá galavečery slavných celebrit. 

VIDEO: Podívejte se, jak zve na akci s Tysonem Karlos Vémola

Když s novým projektem začínal, tak by ho ani nenapadlo, že jednou do Česka přiveze boxerskou ikonu Mikea Tysona. 

„Jednoho dne jsem se seznámil s Radimem Tauchenem. Právě on spolupracuje deset let s Mikem Tysonem, organizuje jeho tour v Německu, Švýcarsku i v Rakousku. S Radimem jsme se domluvili, že jedna ze zastávek bude i v Praze. Dostal jsem se k tomu vlastně čirou náhodou,“ prozrazuje nadšený Větrovský, který zastupuje agenturu VDN Promo.

VIDEO: Podívejte se na pozvánku s Rytmusem

 

„Já mám strašně rád outsidery. Sám se s tím totiž trochu ztotožňuji. Četl jsem knížku Mika Tysona a zasáhlo mě, z jakých poměrů například pocházel a vybojoval si lepší život,“ vysvětluje Větrovský, i pro něj je příběh amerického velikána boxu tak silný. „Hodně mě i dostalo, jak se pak ten jeho příběh začal hroutit. Jeho kariéra se přitom podle mě mohla rozvíjet dál.“

Na show Mika Tysona vystoupí i populární rapper RytmusFoto VDN Promo

1. listopadu budou mít tedy čeští diváci poprvé možnost zažít galavečer v podobném stylu. A v pořadí je další veliké jméno. „Jako další osobnost řešíme s naším obchodním partnerem Radimem Tauchenem herce Sylvestera Stalloneho. Toho bychom chtěli pozvat příští rok,“ dodává Větrovský. 

Vstupenky na Mike Tyson Tour 2018 v Praze ZDE >>>

Proslulý boxer nenavštíví českou metropoli poprvé. Byl zde už v roce 2011 a dorazil tehdy i do redakce deníku Sport. „Chová se profesionálně a nad očekávání vstřícně,“ hodnotil tehdy jeho chování Adam Nenadál, zástupce šéfredaktora.

Takhle probíhala návštěva Mika Tysona v deníku Sport, online rozhovor pro čtenáře iSport.cz už kamery zachytit nemohly
Video se připravuje ...

Hostem legendárního Tysona bude nejpopulárnější český bojovník Karlos VémolaFoto VDN Promo

Zajímavosti ze života Tysona: Kapavka i umělý penis 

  • Jako malý se stával často terčem posměchu. Ať už kvůli nadváze nebo měkkému hlasu. Rváče v sobě objevil, když mu kluk ze sousedství ukradl jednoho z holubů, které už tehdy choval.

  • Ve dvaceti letech se stal světovým šampionem. Povedlo se mu to v duelu s Trevorem Berbickem, kterého knokautoval už ve 2. kole. Později prozradil, že byl v té době nakažen kapavkou.

  • Po divokém večírku si v Las Vegas zapomněl tašku v níž měl milion dolarů. A přiznal například, že aby ošálil dopingové kontroly, měl připravený umělý penis naplněný cizí močí.

  • Boxerskou kariéru defi nitivně ukončil v roce 2004 a klesal ke dnu. Z bohatého sportovce se stal téměř bezdomovec, který nevěděl, jak dál. Až jej napadlo lidem vyprávět svůj neuvěřitelný příběh.