Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní dovolená v Dubaji ukázala polonahé sestry i manažera: Hrdlička a jeho buchty!

Autor: ps

Má vysněnou ženu, práci mezi byznys smetánkou planety a tělo jako nejžádanější model na světě! Buchty manažera a komentátora Michala Hrdličky (29) nejdou přehlédnout a je na něm vidět, jak je se svým rozlítaným životem po boku krásných holek spokojený…

Svoji sexy ženu Karolínu, kterou Hrdlička zastupuje v tenisovém světě stejně jako její krásné dvojče Kristýnu, dovedl až do Singapuru mezi osm nejlepších hráček sezony – Turnaj mistryň. V Asii se schylovalo k parádnímu výsledku, ale… Semifinále měla Plíšková skvěle rozjeté, vedla 6:0, 2:0 a 40:15, ale pak přišlo šokující selhání a balení kufrů.

Aby na ještě otevřenou ránu rychle zapomněli, odletěli »hrdličky« na luxusní dovolenou do Dubaje. V hotelovém komplexu Four Seasons u pláže Jumeriah se sešlo tenisem vydělaných 78 milionů korun! Na manžele už totiž čekala Kristýna, které se letos podařilo vypinkat krásných 10 milionů. O větší zbytek se postarala Karolína.

Karolína se po náročné sezoně ukázala v plavkách.
Karolína se po náročné sezoně ukázala v plavkách.

„Přeju si, abych měla každé pondělí jako je to dnešní,“ modlí se 8. hráčka světového žebříčku u fotky, na níž pózuje u bazénu v bikinách se slaměným kloboukem. Pozadu nezůstala ani její spřízněná duše, která zásobuje sociální sítě sexy snímky už od čtvrtka.

Jen ať si české hvězdy dopřejí odpočinek, ale pokud holky chtějí opět vydělat nějaké ty miliony, musí za chvíli zase do práce. Tedy do zasmrádlé posilovny a na zaprášené kurty. Vždyť turnaje na okruhu WTA začínají hned první týden v roce 2019! A Karolína pravděpodobně pomůže české reprezentaci už za necelé dva týdny ve finále Fed Cupu proti USA.

No, a pokud bude Hrdlička pokračovat se zvedáním činek tímto tempem, můžeme očekávat, že si ho příští sezonu budeme na tribunách plést s  Arnoldem Schwarzeneggerem

Turnaj mistryň: Stephensová - K. Plíšková 0:6, 6:4, 6:1. Velice slibný rozjezd, trpký konec
Video se připravuje ...