Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fanoušci zuří! Novinář řekl o miss, která zemřela s majitelem klubu: Byla to milenka!

Autor: pta

Fanoušci Leicesteru jsou rozhořčeni! Novinář BBC Dan Roan byl totiž zachycený, jak na místě tragické nehody vrtulníku s majitelem klubu Vičajem Srivadtanaprapchou na palubě, hovoří o vztahu thajského miliardáře s jeho zaměstnankyní a bývalou královnou krásy Nursarou Suknamaiovou. Ten označuje za milenecký. Oba na palubě vrtulníku zahynuli spolu s dalšími třemi lidmi.

Novinář Roan komentoval dění na prostranství před stadionem, které fanoušci zasypali od nedělního rána květinami a vzkazy pro oblíbeného majitele klubu. Pod jeho vedením získal Leicester senzační titul v Premier League v sezoně 2015/16. Nelze se divit, že fanoušci jeho tragické úmrtí velmi prožívají.

O thajské královně krásy novinář řekl, že šlo „o milenku, která byla známá jako členka personálu. Ale tak to miliardáři dělají, všichni to čekají, takže bychom je za to neměli soudit.“

Jeho výroky zazněly ve chvíli, kdy si myslel, že není v živém vysílání. Zlobu fanoušků to nijak nezmenšilo. „To nehraje žádnou roli. Je to tak odporné. Měl by se stydět, vždyť stál jen kousek od památníku pro majitele klubu,“ psali fanoušci na sociálních sítích. Novinář Roan už podle nich není v Leicesteru vítaný navzdory tomu, že se za svoje výroky omluvil.

Nursara Suknamaiová se v roce 2005 umístila druhá v soutěži Miss Universe Thajsko a pro majitele Leicesteru pracovala jako osobní asistentka.

Thajská miss spolupracovala s majitelem Leicesteru už během mistrovské sezony. Spolu s ním zemřela při pádu vrtulníku.
Thajská miss spolupracovala s majitelem Leicesteru už během mistrovské sezony. Spolu s ním zemřela při pádu vrtulníku.

Kdo byl majitel klubu v Leicesteru? 388. nejbohatší muž na světě stvořil pohádku
Video se připravuje ...