Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Silikonová přítelkyně bojovníka Vémoly zabodovala: Tysonovi dala K.O.!

Autor: pet

Není zrovna fanoušek přírodní krásy. Nejúspěšnější český zápasník MMA Karlos Vémola (33) přivedl na akci Mika Tysona svoji silikonovou přítelkyni Lelu Ceterovou (29).

Slovenská playmate v pražském SaSaZu upoutala hlavně gigantickým umělým poprsím, které okolní pohledy přitahovalo jako magnet a zastínilo i legendárního boxera. Není divu, že v minulosti dokonce nafotila erotické snímky pro Playboy! „Přirozenou krásu rád přenechám jiným,“ prohlásil Vémola na Instagramu.

Lela má upravené rty, nos, čelo a nechybí ani výplň v lících. O prsou mluvit nemusíme.
Lela má upravené rty, nos, čelo a nechybí ani výplň v lících. O prsou mluvit nemusíme.

Lela první plastiku mohutného dekoltu podstoupila v osmnácti letech a poté ještě dvakrát. A to není vše! Upravené má rty, nos, čelo a nechybí ani výplň v lících. Playmate navíc vlastní zirkonové korunky a její zuby mají speciální barvu.

Rodačka ze Žiliny, kterou zápasník odhalil jako svoji přítelkyni v září na Instagramu, začala s modelingem už ve třinácti letech a v roce 2009 si zkusila práci modelky v prestižní Formuli 1.

Ale pozor! Lela není žádná přihlouplá barbína, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vystudovala vysokou školu a může se pochlubit magisterským titulem v oboru sociální práce. „Za úspěchy silného muže stojí vždy silná žena,“ doplnil první Čech, který prorazil do UFC.

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor
Video se připravuje ...

ZÁZNAM z XFN 12: Vémola - Ostrowski. Terminátor umlátil Polákovu tvrdou hlavu
Video se připravuje ...