Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jako nebe a dudy. České tenistky zastínily na banketu americké soupeřky

Autor: sjs

Slavný oscarový film Americká krása by se mohl po čtvrtečním večeru přejmenovat na Česká krása. Během slavnostního banketu před víkendovým finále Fed Cupu se v luxusní restauraci Marina Ristorante v Praze sešly oba týmy soupeřící o stříbrný pohár. Z první bitvy vyšly jako vítězky Češky nad Američankami díky svému půvabu.

Petru Kvitovou celý týden zmáhá nachlazení, ale na oficiálním banketu zářila v červených šatech s rozparkem stejně jako její spoluhráčky Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková. Na červenou barvu vsadily i Američanky, ale jejich šaty byly o poznání vybledlejší. Navíc nejen ramena schovaly pod bílá sáčka.

Americké sympaťačky. Kapitánka Kathy Rinaldiová, Sofia Keninová, Nicole Melicharová, Alison Riskeová a Danielle Collinsová (zleva).
Americké sympaťačky. Kapitánka Kathy Rinaldiová, Sofia Keninová, Nicole Melicharová, Alison Riskeová a Danielle Collinsová (zleva).

„Společně oslavujeme na večeři tenis, férovou a naše krásné české hostitelky,“ psalo se na sociální síti amerického tenisového týmu. Tak teď ještě kromě krásy aby Česky prodaly i své tenisové umění ve vyprodané O2 areně, která očekává další fedcupovou trofej.