Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vychytal to! Litvínovský brankář Janus znovu sbalil sexy televizní moderátorku

Autor: pv

Usmálo se na něj štěstí. Brankář extraligového Litvínova Jaroslav Janus (29) randí s hvězdou televizní obrazovky. Slovenský gólman totiž chodí s krajankou Alexandrou Orviskou (34), která září na stanici TV JOJ. Vrátili se k sobě už podruhé!

Janusova staronová láska rozhodně není stydlivá. Sexy Alexandra dokáže svou krásu prodat nejen přes televizní obrazovky, ale i na sociálních sítích, kde se ráda předvádí v plavkách či odvážných šatech.

Moderátorka lifestylového magazínu TopStar dokáže svými půvaby pomotat hlavu mnoha mužům. Na Slovensku se například letos v létě řešilo, s kým to krásná Orviská vlastně chodí. S obráncem Lukášem Kozákem byla dokonce i zasnoubená, ale po nějaké už „patřila“ zase Janusovi.

Oba hráči nyní nastupují v české extralize. Janus je oporou klubu Verva Litvínov a Kozák před několika dny přestoupil do Karlových Varů. Tentokrát ale souboj o sexy Alexandru nehrozí. Kozák se totiž zamiloval do české účastnice televizní reality show Nely Slovákové a je z ní úplně hotový.

Janus a jeho sexy Saša
Janus a jeho sexy Saša