Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Plekanec už je v Česku, ale řeší vážné problémy: Z letiště rovnou za doktory!

Autor: ps

Jak rychle zmizel z dění v NHL, podobným fofrem se pakoval z Kanady. Hokejista Tomáš Plekanec (36), který ukončil zámořskou kariéru, přiletěl dnes odpoledne do Prahy. Jenže si přivezl vážné problémy a s bolestí zad musel okamžitě za profesorem Pavlem Kolářem!

Z letadla vystoupil Plekanec kolem půl druhé odpoledne. Přivezl si balík hokejek, pět obrovských báglů a za pomoci maminky Květy vše nasoukal do svého SUVčka. Kdo si ale myslí, že přijel relaxovat za partnerkou Lucií Šafářovou, šeredně se mýlí!

Vyhodil věci doma a okamžitě vyrazil za špičkovým odborníkem Pavlem Kolářem na Waltrovku do jeho Centra pohybové medicíny. Problémy byly viditelné! Tomáš opatrně našlapoval, jeho pohyby naznačovaly znatelnou bolet. Dával si pozor, ale šikovné ručičky světové lékařské špičky bude určitě potřebovat.

„Vyšetření u Pavla Koláře, po něm budu řešit nabídky v Česku,“ napsal na sociální síti borec, jenž v dresu Montrealu stihnul úctyhodných 1001 zápasů. Kromě bolesti zad ovšem bude muset překonat odloučení od svých synů Matyáše a Adama. Ti zůstali s maminkou Lucií Vondráčkovou v Kanadě.

„Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub, teď je čas vrátit se domů,“ hlásil Plekanec.

Jak to ale táta doma zvládne, když kluky kvůli školnímu roku neuvidí zhruba 8 měsíců? Nebo se za nimi poletí podívat?

Plekanec míří za profesorem Pavlem Kolářem.
Plekanec míří za profesorem Pavlem Kolářem.