Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Obvinění šipkařů v bitvě o miliony: Zkažená vejce! Ne, prděl jsi mi pod nos!

Autor: zal

Říká se, že jeden prd je lepší než 10 doktorů. Vysvětlujte to ale špičkovým šipkařům Andersonovi a Harmsovi, kteří se během grandslamu navzájem obvinili z nekalé smradlavé taktiky. No jo, šlo o 3,2 milionu korun, tak se asi kluci nechali trochu unést…

Světem profesionálních šipek cloumá groteskní skandál. Nizozemec Wesley Harms po prohraném duelu o čtvrtfinále turnaje ve Wolverhamptonu osočil dvojnásobného mistra světa Garyho Andersona, že nesnesitelně pšoukal. „Bude mi trvat dva dny, než se zbavím toho smradu v nose,“ nechal se slyšet Harms.

Jenže Anderson barvu nepřiznal. Naopak kauzu otočil proti soupeři. „Můžete mi strčit prst do zadku a nic neucítíte. Ale pokaždé, když jsem kolem Harmse prošel, ucítil jsem závan zkažených vajec,“ bránila se světový šipkařská čtyřka. „Bylo to hrozný. Páchlo to, a pak najednou začal hrát líp. Pomyslel jsem si, že asi potřeboval nějaký vítr do plachet,“ dodal v narážce Anderson.

To si pochopitelně Harms nenechal líbit a kontroval: „Jestli si ten kluk myslí, že jsem prděl já, pak se na tisíc a deset procent mýlí. Přísahám na život svých dětí, že to nebyla má chyba. Jednou jsem měl problémy se zažíváním, ale přiznal jsem to. Nelhal bych o pšoukání na scéně,“ reagoval Nizozemec, který duel prohrál 2:10.

Aby bylo jasno – v šipkových turnajích nejde úplně »o prd«. Vítěz grandslamu ve Wolverhamptonu bral v přepočtu 3,2 milionu korun. Anderson nakonec prohrál až ve finále a odměna 1,6 milionu mu voněla určitě víc než zápas s Harmsem.

Anderson se brání nařčení, že by pouštěl větry. "Klidně mi strčte prst do zadku, nic neucítíte."
Anderson se brání nařčení, že by pouštěl větry. "Klidně mi strčte prst do zadku, nic neucítíte."