Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsný trest za opileckou bouračku! Co provedla sexy přítelkyně fotbalistovi Matějů?

Autor: Petr Němec

Je to sice hezoun, ale taky lump, který bourá s dávkou 1,5 promile pod kůží. Která by to snesla? Kráska Liana Vasilišinová (21) hříšníka Aleše Matějů (22) vyhnala!

A teď vážně! Protože Aleš přišel po havárii o řidičák, udělala Liana pořádek v autě. Exeplzeňský bek italské Brescie musel sedět jako oukropeček vzadu.

Bacha, boxerka

„Když nemáš papíry, nemůžeš sedět vepředu,“ napsala Liana rezolutně k videu z vozu na sociální síti. A alkoholový jezdec Aleš ví, že je radno ji poslouchat!

Jeho sexy diva s dechberoumicím mírami 90 – 63 – 90, s ďáblem rodačky ze slovenského Humenného v těle a se rty jako zralé maliny totiž tuze dobře umí kickbox!

Kráska Liana Vasilišinová je přítelkyní fotbalisty Aleše Matějů
Kráska Liana Vasilišinová je přítelkyní fotbalisty Aleše Matějů

Její milý by měl vědět, že si jde ostře za svým vždy a všude. „Mým oblíbeným jídlem je suši, pro to bych vraždila,“ práskal na sebe Liana, která nedávno odstoupila z osobních a zdravotních důvodů odstoupila z finále Miss České republiky.

Další malér

Pro mládežnického reprezentanta Matějů jsou tohle všechno následky opilecké jízdy z diskotéky. V noční Brescii vyletěl z kruhového objezdu, prorazil zeď a šílenou pouť zakončil v rozšmelcované »audině« za 2 milionu korun u stojanu benzinové pumpy.

Vedle ztráty řidičského průkazu mu hrozí pokuta až 78 000 korun a maléry na silnici ho neopouštějí.

Tenkrát 18. listopadu měl vedle sebe slovenského kumpána a spoluhráče Nikolase Špalka, a ten ho vezl před dvěma dny v mercedesu. Kára se porouchala a musela se o ni postarat odtahovka...