Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mezi Plekancem a Šafářovou je to vážné: Už seznámili svoje rodiče!

Autor: zal

První zápas Tomáše Plekance (36) v Brně? Ideální příležitost pro »Plekyho« a jeho přítelkyni, tenistku Lucii Šafářovou (31), dát dohromady rodiče. A také jim při prohře se Spartou v prodloužení (3:4) ukázat, jak válí.

Na tribuně brněnské haly si sedli do jedné lajny. Velká fanynka Komety Lucka, její táta Milan, maminka Jana a mezi rodiči Šafářovými mamka Tomáše Květa. I z toho se dá usuzovat, jak vážné to mezi tímhle sportovním párem je.

Lucie Šafářová (vpravo) se raduje z trefy svého přítele Tomáše Plekance, Kometa ale i před zraky jeho i jejích rodičů padla...
Lucie Šafářová (vpravo) se raduje z trefy svého přítele Tomáše Plekance, Kometa ale i před zraky jeho i jejích rodičů padla...

Zatímco Šafářovi si vychutnávali mač s plechovkou piva v ruce, paní Plekancová si vystačila s vodou. Bavili se ale všichni, i když Tomášovi vyšla premiéra tak napůl – připsal si gól a asistenci, ale Kometa padla v prodloužení.

„Všichni si myslí, že jsem měla slovo v tom, že sem šel hrát, ale tak to nebylo. Nechala jsem to na Tomášovi. Ale jsem ráda, že tu je,“ povídala brněnská rodačka Lucka v televizním studiu a vzpomněla, jak na stejném místě přesně před šesti lety Plekance potkala vůbec poprvé.

Tehdy k jeho hokejce házela čestné buly. „To jsem ho vůbec neznala. Říkala jsem si, že je takovej nepříjemnej a soustředěnej na zápas,“ smála mála se tenistka.