Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Americká hvězda promluvila o zneužívání: Terapie, prášky i bojovný vzkaz!

Autor: sjs

Stále se nedokáže vyrovnat s tím, co se jí stalo. Gymnastická hvězda Simone Bilesová (21) před dvěma lety dominovala na olympiádě v Brazílii, kde získala čtyři zlaté medaile. Málokdo tehdy tušil, že bojovala s traumatem po sexuálním zneužívání. Nyní se o těžkém období rozpovídala.

Byla jednou z desítek obětí chlípného doktora amerických gymnastek Larryho Nassara. Bilesová proti němu loni s ostatními dívkami svědčila u soudu a bestie s lidskou tváří za nechutné řádění dostal doživotní trest.

Simone Bilesová je hvězdnou sportovní gymnastkou
Simone Bilesová je hvězdnou sportovní gymnastkou

Přestože dokázala s dalšími zneužitými sportovkyněmi dostat Nassara za mříže, tak se drobounké Bilesové příliš neulevilo. „Pořád chodím na terapii. Beru i léky na úzkost, protože jsem měla po celý rok spoustu výkyvů a pádů a snažila jsem se zjistit, co je špatně,“ povzdechla si fenomenální závodnice v televizním pořadu Good Morning America.

Bilesová je ale odhodlaná poprat se všemi démony. „Velice miluji svůj sport. Nenechám jednoho muže, aby mi ukradl mou lásku a radost,“ řekla statečná Bilesová, jež letos získala rekordní třináctý mistrovský titul.

Bratr olympijské vítězky je trojnásobným vrahem. Více čtěte ZDE>>>