Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzývavý dekolt a podprsenka nikde. Tři tenistky ze Štvanice pařily na zámečku!

Autor: red

Nejsou jen talentované tenistky, ale také setsakramentsky sexy mladé dámy! Tři štvanické múzy Tereza Martincová (24), Markéta Vondroušová (19) a Miriam Koldziejová (21) se hodily do gala a v minišatech, které ještě zvýraznily lodičkami na vysokém podpatku, vyrazily na tradiční předvánoční večírek klubu I. ČLTK Praha. Pánům se z nich na Letenském zámečku protáčely panenky.

Nejodvážnější outfit ze svého šatníku vytáhla věkem nejzkušenější Martincová. Z výstřihu provokativního kostýmku jí decentně vykukovaly dva »klenoty« resp. »klenůtky«. „Žehlicí prkno hadr,“ brala všechno s nadhledem pražská rodačka.

Příště by jí možná pomohla podprsenka. To by ale potetovaná rošťanda s dlouhými řasami musela vystoupit z  »no bra clubu«. A to by se zase nelíbilo jejím fanouškům…

Trio štvanických grácií: Zleva Markéta Vondroušová, Miriam Kolodziejová a Tereza Martincová
Trio štvanických grácií: Zleva Markéta Vondroušová, Miriam Kolodziejová a Tereza Martincová

Jinak už hráčky moc možností k veselí mít nebudou. Po extralize, v níž pražskému klubu pomohly postoupit do finále, začnou finišovat přípravy na start sezony nové. Tenisově bude nejzajímavější sledovat reprezentantku Vondroušovou, jež má potenciál definitivně se zabydlet v Top 30. Před Australian Open ji čekají ještě »přípravné« turnaje v Aucklandu a Sydney.