Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mourinha má i mezi nohama! Šílená fanynka ukázala 40 tetování o slavném kouči

Autor: sjs

Tohle je už úchylka. Šedesátiletá Vivien Bodycoteová z Earl Shilton ve Velké Británii si nechala během několika let na tělo vytetovat desítky podobizen a citátů trenéra José Mourinha. Nechá si je nyní všechny odstranit po jeho úterním vyhazovu z Manchesteru United?

Určitě by figurovala na seznamu nejšílenějších fanynek. Vivien Bodycoteová je doslova posedlá José Mourinhem . Slavnému trenérovi dokonce posílá i básničky, které mu šedesátiletá babička vždy sama píše. Kdyby zůstalo jen u toho, tak by to bylo ještě v pořádku, ale Vivien zašla ještě dál.

Na tělo si za poslední tři roky nechala vytetovat Mourinha hned čtyřicetkrát. A to ať jde o jeho tvář nebo slavné citáty. Přitom za jednu doživotní vzpomínku platí svému tatérovi kolem v přepočtu 3500 korun. Co je ale ještě podivnější, je fakt, že na tetování přispívá této Britce dokonce i její manžel, jemuž zřejmě posedlost manželky nevadí.

Vivien má tak Josého zvěčněného všude možně dokonce i na stehnu mezi nohama, a jelikož se blíží Vánoce, nechala si Mourinha vytetovat i s červenou čepicí, jakou nosí Santa Claus.

 

Vivien v celé své kráse
Vivien v celé své kráse