Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rajcovní hrátky Puhajkové! Co dělala v Karibiku polonahá s kloboukem?

Autor: haj

„Další úchvatný místečko,“ píše sportovní moderátorka Novy na Instagramu ke karibským plážím. Mužská část populace ale hltá úplně jiná místa – ta na jejím krásném těle. „Bez make-upu,“ chlubí se Inna v bikinách. Na záběru z oceánu pak rajcuje dokonce bez vrchního dílu plavek, který nahrazuje klobouk.

Fanoušci tak mohou rozvíjet představivost. A se skřípěním zubů závidět jejímu milému Petrovi Tlustému, fotbalistovi druholigové Jihlavy. Ani on netrpí přehnanou stydlivostí: hrdě vystavuje nejen svou zarostlou tvář, ale i vymakanou postavu.

Právě Petr, kterému už skončila sezona, dovolenou vybral. A Inna se do exotického ráje hned zamilovala. „Celkem jsme ušli přes 25 km, takže teď už se jen válíme a odpočíváme,“ informuje kráska o túře po národním parku Nacional del Este.

Tam zamilovaná dvojice v osmadvaceti stupních courala po prázdných plážích, shodila si ze stromu kokos a sebrala pár mušlí. Jen škoda, že každá dovča jednou končí. „Doufám, že přivezeme trochu teplíčka,“ přála si Puhajková před odletem domů.

Odvážný snímek krásné Inny Puhajkové, jen škoda, že to nejzajímavější schovává pod kloboukem...
Odvážný snímek krásné Inny Puhajkové, jen škoda, že to nejzajímavější schovává pod kloboukem...